Товариство з обмеженою відповідальністю
"Оператор ГТС України"
УКР
PXL_20210909_071931199
Якість системи менеджменту ОГТСУ підтверджено за чотирма стандартами ISO

Оператор ГТС України доєднався до невеликої групи провідних європейських газотранспортних компаній, які впровадили відразу чотири системи менеджменту відповідно стандартів ISO. Сертифікація не тільки підвищує ефективність процесів в компанії, але надає замовникам послуг з транспортування та партнерам впевненість у тому, що ОГТСУ є надійним партнером, який забезпечує якісну, безпечну та енергоефективну експлуатацію ГТС України.

Система менеджменту Оператора ГТС України пройшла сертифікацію і відповідає вимогам міжнародних стандартів ISO 9001:2015, ISO 14001:2015, ISO 45001:2018 та ISO 50001:2018. Це основа інтегрованої системи менеджменту компанії, яка покликана скоротити дублювання функцій, знизити бюрократію і дозволить ОГТСУ в повній мірі відповідати ринковим і законодавчим вимогам.

В Операторі ГТС України система менеджменту включає:

  • Систему менеджменту якості;
  • Систему екологічного менеджменту;
  • Систему менеджменту охорони здоров’я та безпеки праці;
  • Систему енергетичного менеджменту.

Така система функціонує як єдиний механізм і спрямована на задоволення вимог усіх зацікавлених сторін: замовники, споживачі, співробітники, постачальники, держава, суспільство в цілому.

«Радий відзначити, що ОГТСУ в числі небагатьох операторів пройшов сертифікацію відразу за чотирма стандартами ISO. До цього наша команда йшла більше року – від самого початку заснування незалежного оператора ГТС. Ми впроваджуємо найсучасніші принципи та методи управління діяльністю, щоб ОГТСУ був еталоном безпечної та енергоефективної роботи, якісних послуг та стандартів сталого розвитку», – зазначив генеральний директор ОГТСУ Сергій Макогон.

Сертифікаційний аудит провела компанія TÜV SÜD Management Service, що має акредитацію DAkkS, визнану більш ніж у 80 країнах світу. Експерти провели ретельний аудит всіх управлінських і виробничих процесів на відповідність міжнародних стандартів серії ISO. За його підсумками прийнято рішення про повну відповідність компанії необхідним стандартам.

«Успішна сертифікація є показником сталого розвитку і чітко вибудуваних виробничих і бізнес-процесів в компанії. Виданий незалежним сертифікаційним органом сертифікат показує клієнтам ОГТСУ, що вони можуть бути впевнені в наявності в компанії необхідних внутрішніх процесів для виконання взятих на себе зобов’язань», – зазначив Михайло Левицький, генеральний директор TMS Україна – офіційного представника TÜV SÜD в Україні.