Товариство з обмеженою відповідальністю
"Оператор ГТС України"
УКР
Роз’яснення з питань REMIT

Розділ створений з метою сприяння всезагальній обізнаності щодо питань, пов’язаних з REMIT, де Оператор ГТС публікує наявні роз’яснення Регулятора щодо питань застосування актів у частині REMIT.

Ми пропонуємо також іншим учасникам ринку розмістити наявні роз’яснення Регулятора з питань REMIT в цьому розділі. Для цього просимо надіслати скановану копію роз’яснення на електронну адресу iplatforma@tsoua.com з текстом: «Роз’яснення НКРЕКП – для публікації на вебсайті ОГТСУ».

Ми вважаємо, що такий підхід буде сприяти розумінню ринком положень вторинного законодавства у сфері REMIT та допоможе побудувати доброчесний та прозорий енергетичний ринок в Україні.

Запит Роз’яснення
20240723 ТОВВИХ-24-11176
20240729 ТОВВИХ-24-11463
20240827 ТОВВХ-24-19728
______________________________________________________
20240722 №118-24 20240806 №8683
______________________________________________________

При цьому, зазначаємо, що отримані від учасників оптового енергетичного ринку або інших осіб запити на роз’яснення, надіслані Регулятору, та відповіді, надані Регулятором на такі запити, будуть сприйматися ТОВ «Оператор ГТС України» як такі, що не містять інформації з обмеженим доступом (комерційна таємниця, конфіденційна інформація тощо) або ж Вами надано дозвіл на розкриття (передачі) такої інформації. Отримані документи (роз’яснення) будуть опубліковані без здійснення будь-яких коригувань. У такому випадку, просимо звертати увагу на зміст документів перед їх направленням нам.

Крім цього, маємо зазначити, що ТОВ «Оператор ГТС України» не надає роз’яснень з приводу застосування актів законодавства та не має відповідних прав та/або повноважень. Розміщенням документів у цьому розділі ТОВ «Оператор ГТС України» жодним чином не спонукає жодного учасника оптового енергетичного ринку або іншу особу вчиняти певні дії або вчиняти дії у певний спосіб.

Інформація, вказана у цьому розділі, не має сприйматися як порада чи консультація, зокрема юридичного характеру.

Матеріали у цьому розділі не повинні сприймати як рекламні, де ТОВ «Оператор ГТС України» пропонує свої послуги з передачі даних та/або оприлюднення (розкриття) інсайдерської інформації.