Товариство з обмеженою відповідальністю
"Оператор ГТС України"
УКР
20240430 Poland
Делегація ОГТСУ для обміну досвідом відвідала польський Gaz-System

Група експертів Оператора ГТС України провела низку зустрічей зі своїми колегами з польського оператора ГТС GAZ-SYSTEM S.A. Основними темами обговорень були бізнес-процеси, технології та підвищення продуктивності персоналу.

Під час робочих зустрічей фахівці компаній детально обговорили питання диспетчерського керування, наявні ІТ-рішення, моніторинг та оптимізацію виробничих процесів, планування та реалізацію проєктів модернізації ГТС. Фахівці GAZ-SYSTEM також поділилися досвідом компанії у сфері цифровізації та автоматизації процесів.

Важливим аспектом обговорень були практики управління персоналом та організаційна структура компаній, які враховують технологічний розвиток газової інфраструктури та використання сучасних технологій.

Представники ОГТСУ також відвідали компресорну станцію «Єленюв», мали змогу побачити спорудження газопроводу Кендзежин-Козьле-Рацибуж та нещодавно збудовану КС «Кендзежин».

Нагадаємо, Польща є одним із ключових партнерів Оператора ГТС України, з яким є широкі перспективи для співпраці. У 2023 році Оператор ГТС України та GAZ-SYSTEM уклали Меморандум про співпрацю, спрямований на поліпшення взаємодії між українським та польським ринками газу. Обмін досвідом між компаніями відбувається на постійній основі.