Товариство з обмеженою відповідальністю
"Оператор ГТС України"
УКР
IMG-20191203-WA0003
Газовики Оператора ГТС України провели робочу зустріч з колегами з італійського SNAM

06 грудня 2019 року, м. Київ – Інженери ТОВ «Оператор ГТС України» відвідали виробничі об’єкти оператора ГТС Італії «SNAM S.p.A.» під час робочої зустрічі 27-28 листопада.

Газовики обговорили питання співпраці європейських операторів ГТС, спрямованих на розвиток європейського газового ринку, підвищення продуктивності та скорочення витрат. Зокрема, щодо технічних питань модернізації ГТС, переходу до використання цифрових технологій у виконанні технічних регламентів відповідно до європейських стандартів.

В рамках запровадження інноваційних програм, співробітники SNAM продемонстрували роботу ІТ-додатків з управління поставлених завдань через гаджети співробітників, використання доповненої реальності, застосування цифрових довідників під час виконання регламентних та ремонтних робіт, закцентували на особливостях заповнення електронних формулярів збору даних, мережевих діаграм та використання картографічної географічної системи в виробничих умовах.

Також була продемонстрована робота радіочастотної ідентифікації міток та проведення подальшої ідентифікація об’єктів технічного обслуговування за допомогою зчитування інформації з відповідних чипів та здійснення дистанційного керування системою катодного захисту.

Під час відвідування виробничих об’єктів та компресорної станції, інженери SNAM також ознайомили колег з технологічними процесами експлуатації своїх виробничих об’єктів та процесами вимірювання газу.

Сторони погодились, що висока ефективність технічного напрямку, узгодженого з операційною моделлю організації діяльності, зможуть сформувати значний показник для скорочення витрат, оптимізації використання активів, забезпечення ефективності в експлуатації обладнання.