Товариство з обмеженою відповідальністю
"Оператор ГТС України"
УКР
WhatsApp Image 2022-03-24 at 11.25.59
Місяць незламності: транспортуємо енергію для нашої України

Від початку війни минув місяць, і весь цей час співробітники Оператора ГТС України працюють у надзвичайно складних умовах.

Наш пріоритет — надійне транспортування газу для українських споживачів. І сьогодні, подеколи під обстрілами та з ризиком для власного життя, працівники ОГТСУ доставляють газ, щоб працювали електростанції та котельні, лікарні та заводи, а в українських будинках було світло і тепло. Від початку війни Оператор ГТС України спрямував 2,5 млрд куб. м природного газу для потреб української інфраструктури та споживачів.

Наші ремонтні бригади відновлюють газотранспортну інфраструктуру, пошкоджену внаслідок обстрілів, і повертають газопостачання до українських міст та селищ. На жаль, сьогодні внаслідок бойових дій відключені 42 ГРС , роботу яких ми обов’язково відновимо за першої нагоди.

Ми продовжуємо надійно балансувати газотранспортну систему, створюємо нові гарантовані маршрути для імпорту газу в країну і зберігаємо технологічний та операційний контроль над українською ГТС. Попри бойові дії, ми повністю виконуємо всі свої зобов’язання перед нашими споживачами.

Співробітники ОГТСУ в усіх регіонах долучаються до захисту рідної землі: наша техніка будує оборонні споруди для міст, наші фахівці варять протитанкові їжаки, передають генератори ЗСУ, облаштовують блок-пости та багато іншого. Від початку війни компанія передала 165 одиниць техніки для військових потреб.

В компанії організований гуманітарний штаб для допомоги працівникам у підрозділах, що розташовані в зоні бойових дій: евакуюють родини співробітників, збирають і передають ліки, продукти та пальне. Надаємо допомогу і мешканцям регіонів, які знаходяться в дуже складних умовах, — Чернігову, Харкову, Сумам.

Попереду нас чекає ще багато роботи і на професійному, і на гуманітарному фронті, але ми єдині, ми сильні, і ми впораємося!

Перемога за нами!