Товариство з обмеженою відповідальністю
"Оператор ГТС України"
УКР
01_31_2024_2
Нова потужна підтримка від ОГТСУ для 118-ої окремої механізованої бригади ЗСУ

Оператор ГТС України разом з фондом компетентної допомоги армії «Повернись живим» передав 118-й окремій механізованій бригаді ЗСУ (118 ОМБр) новий пакет потужної допомоги. До нього увійшли 10 нових пікапів, 600 FPV-дронів, 15 нічних дронів та відповідні комплектуючих для цієї техніки.

ОГТСУ перебуває у постійному контакті з військовими 118 ОМБр і допомагає забезпечувати найбільш нагальні потреби бригади. Одним із найбільш затребуваних на полі бою обладнанням стали FPV-дрони. Вдале застосування одного або кількох таких дронів може знищити ворожу техніку вартістю мільйони доларів. Тому в новому пакеті допомоги військовим було передано 600 таких дронів, а також 15 нічних дронів з додатковими акумуляторами для кожного.

Іншою постійною та нагальною потребою на фронті є транспорт. Оператор передав 10 пікапів Mitsubishi L-200, які забезпечені зимовою гумою.

«З перших днів війни ОГТСУ та його співробітники прийшли на допомогу ЗСУ та силам оборони по всій Україні. Ми продовжуємо активно підтримувати наших воїнів, забезпечуючи їх необхідною технікою, обладнанням та амуніцією, – зазначив Дмитро Липпа, генеральний директор ОГТСУ. – Вдячний команді фонду «Повернись живим» за оперативну допомогу в закупівлі цієї техніки. Разом ми робимо важливі та потрібні справи».

«Провжуємо спільно з Оператором ГТС України посилювати 118-ту механізовану бригаду найнеобхіднішим, відповідно до запиту самих військових. Цього разу бійці отримали ще 10 нових пікапів, зокрема для штурмових підрозділів, FPV-дрони для знищення ворога і тепловізійні коптери для ефективної і безпечнішої розвідки», — говорить заступник директора Фонду «Повернись живим» Олег Карпенко.

Нагадаємо, що це вже другий пакет допомоги для 118 ОМБр у цьому році. Раніше компанія передала бригаді 10 пікапів Mitsubishi L-200 з комплектами зимової гуми, 20 денних дронів DJI Mavic 3E з акумуляторами, 5 нічних дронів DJI Mavic 3T з акумуляторами та 20 тепловізорів.