Товариство з обмеженою відповідальністю
"Оператор ГТС України"
УКР
IMG_1580
ОГСТУ розпочав масштабне оновлення автопарку: вже закуплено понад 300 одиниць техніки

14 вересня 2020 року, м. КиївОператор ГТС України розпочав масштабну програму оновлення парку автомобілів та спецтехніки: вже закуплено понад 300 одиниць. Ця ініціатива є частиною  інвестиційної програми ОГСТУ, що була затверджена НКРЕКП, та включає в себе закупівлю для потреб лінійних експлуатаційних підрозділів пікапів, автомобілів підвищеної прохідності, автобусів, трубовозів, напівпричепів, автомобільних кранів, вахтових автомобілів для перевезення працівників у важкопрохідній місцевості, автолабораторій, автотягачів, бульдозерів та колісних і гусеничних екскаваторів.

«Щоб якісно та своєчасно виконувати необхідні роботи для забезпечення надійного функціонування ГТС нам потрібна сучасна техніка. Дуже складно працювати на техніці, якій вже 20-30 років. Наша мета – оптимізувати процеси та підвищити продуктивність праці персоналу. Крім того, ми працюємо над створенням комфортніших умов праці для наших фахівців.», – підрезюмував гендиректор ОГТСУ Сергій Макогон.

Компанії-переможці торгів вже почали відвантажувати закуплену автотехніку. А перша партія з 10 позашляховиків була передана в регіональні виробничі підрозділи компанії гендиректором ОГТСУ Сергієм Макогоном та заступником міністра фінансів України з питань європейської інтеграції Юрієм Драганчуком під час урочистостей з нагоди Дня нафтової, газової та нафтопереробної промисловості.

«Ми як компанія з 100% іноземними інвестиціями дуже обережно вибираємо проєкти, у яких беремо участь, особливо коли вони довгострокові. Відповідно, тут ми бачили прозорість з самого початку проєкту і бажання підтримати, підказати, відповісти на будь-які питання без затримок. Тому ми дуже вдячні команді ОГТСУ у реальному бажанні співпрацювати. Для мене це, звичайно, гордість за мою компанію, що ми постачаємо. Але і гордість за Україну в плані такої прозорості державних компаній», – зауважив виконавчий директор офіційного дистриб’ютора Mitsubishi в Україні – ТОВ «ЕМ ЕМ СІ Україна» – Денис Деркач.