Товариство з обмеженою відповідальністю
"Оператор ГТС України"
УКР
1
ОГТСУ демонструє стабільність, надійність та високу ефективність роботи ГТС, – Герман Галущенко

Сьогодні колектив ОГТСУ приймав привітання з нагоди професійного свята – Дня працівників нафтової, газової та нафтопереробної промисловості України.

За роки становлення української Незалежності працівникам газової галузі вдалося зберегти надбання попередніх поколінь та продовжити розвиток стратегічно важливого для країни напрямку. І сьогодні кожен з багатотисячного колективу ОГТСУ примножує здобутки та успіхи газотранспортної системи. Наша компанія – надійна опора держави в непростий час змін та енергетичних перетворень. Про це, зокрема, під час урочистостей сказав Міністр енергетики України Герман Галущенко.

«Ви працюєте в одній з провідних галузей української економіки – від вашої праці залежить стабільна робота вітчизняної промисловості, тепло в будинках українців та збереження енергетичної безпеки держави. Завдяки професіоналізму співробітників Оператора ГТС Україна безперебійно забезпечує транзит «блакитного палива», демонструє стабільність, надійність та високу ефективність роботи газотранспортної системи. Зі свого боку, Уряд піклується про майбутнє національної газотранспортної системи, комплексний розвиток і модернізацію галузі», – зазначив Герман Галущенко.

 

Генеральний директор ОГТСУ Сергій Макогон підтвердив, що сьогодні наше завдання – зробити ГТС більш ефективною та стійкою до нових викликів, а також відкрити нові можливості для використання газу у новому декарбонізованому світі.

«Програма модернізації ГТС— безпрецедентна за масштабом. Це складний виклик для всіх наших фахівців. Для них важливо, що всі проєкти підкріплюються реальними значними інвестиціями. У першому кварталі 2021 зафіксований рекордний обсяг виконання виробничих програм — 3,6 млрд грн. Ми розпочали реконструкцію КС «Яготин», завершується реконструкція КС «Бар». Активно йдуть ремонти ділянок магістральних газопроводів, модернізація газорозподільних станцій, ремонти газотурбінних двигунів. Разом ми автоматизуємо та цифровізуємо нашу ГТС, робимо її більш сучасною. Я, як керівник,  пишаюся тим, що вперше за багато років ми активно інвестуємо в майбутнє», – додав Сергій Макогон.

ОГТСУ відповідає усім світовим стандартам не тільки з управління, а і з публічної комунікації. Про це нагадала Ольга Бабій, членкиня Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг.

«Ми, як регулятор, дуже пишаємося вашою компанією, і на всю Україну та весь світ кажемо: наш Оператор ГТС найкращий в світі, він відповідає усім вимогам і сертифікований за європейськими стандартами. Дуже приємно працювати з людьми, які щиро віддані роботі, і це – саме про ваш колектив. Дякую, що усі 11 тисяч професіоналів, які працюють по всій Україні, немов маленька країна в країні, яка щодня робить роботу, якої ніхто не бачить. Я бажаю вам визнання. Щоб люди, які щодня отримують газ, знали, що 11 тисяч фахівців щодня виходять для цього на роботу. Найцінніше те, що ви дивитеся у майбутнє, підтримуєте розвиток біометану, зелений перехід, замислюєтеся про водень. Ви чітко уявляєте своє майбутнє, попри усі виклики», – сказала у привітанні пані Бабій.

ОГТСУ щиро вітає колег, які отримали високі нагороди за значний особистий внесок у державне будівництво, зміцнення національної безпеки, соціально-економічний, науково-технічний, культурно-освітній розвиток, вагомі трудові досягнення та багаторічну сумлінну працю. Міністр Герман Галущенко вручив звання «Заслужений працівник промисловості України» Юрію Зябченку, головному інженерові Оператора ГТС України та Дмитру Сороченку, директору з управління персоналом Оператора ГТС України. Також подяку від профільного міністерства отримали 10 працівників ОГТСУ.

 

Подяку від генерального директора ОГТСУ оголошено 528 працівникам, а грамотами ОГТСУ нагороджено 42 співробітника.

Велика дяка і пошана вам, професіонали ГТС!