Товариство з обмеженою відповідальністю
"Оператор ГТС України"
УКР
48949848
ОГТСУ оновив три транзакції для замовників Інформаційної платформи

Оператор ГТС України (ОГТСУ) оновив три транзакції для замовників послуг транспортування на Інформаційній платформі — «Подання номінацій», «Електронна канцелярія» та «Перегляд власних даних», а також провів онлайн-навчання з нової функціональності для кількох сотень замовників.

11 березня транзакція «Подання номінацій» оновила свій зовнішній вигляд (інтерфейс). Складові проєктів номінацій/реномінацій тепер розташовані компактно, логічно, згруповані в певні маршрути. Всі зміни детально описані в оновленій інструкції.

У транзакції «Перегляд власних даних» з’явилась можливість: зареєструвати або внести зміни по уповноваженій особі в електронному вигляді (п. 19.4 Договору транспортування природного газу); перевірити дані ліцензії постачання природного газу та внести зміни; перевірити наявність ECRB коду або подати заявку на його реєстрацію. Нагадаємо, ECRB код – унікальний ідентифікатор, який НКРЕКП присвоює зареєстрованому учаснику оптового енергетичного ринку.

«Ми продовжує роботу над Інформаційною платформою, щоб вона не просто відповідала вимогам законодавства та ринку, але й була зручною та інтуїтивно зрозумілою для користувача. Ми регулярно опитуємо клієнтів щодо зручності надання наших послуг та шукаємо можливості покращити клієнтський досвід. Одна із таких можливостей — спрощення взаємодії клієнта з Інформаційною платформою», — розповіла Віра Приймак, заступниця начальника управління реалізації послуг ОГТСУ.

Нагадаємо, у 2023 році ОГТСУ провів опитування замовників послуг транспортування. За результатами опитування надана низка роз’яснень клієнтам, оновлено ряд інструкцій користувачів, а також — було ініційовано процес спрощення подання номінації.