Товариство з обмеженою відповідальністю
"Оператор ГТС України"
УКР
vel-bud-ua
ОГТСУ підтримує державну ініціативу «Велике будівництво»

12 травня 2020 року, м.Київ – Оператор ГТС України підтримує національний проект «Велике будівництво» та готовий долучитись до створення додаткових робочих місць в процесі реалізації своєї інвестиційної програми.

Ці можливості активно обговорювались керівництвом ОГТСУ на зустрічі з Міністром розвитку громад та територій України Олексієм Чернишовим 8 травня.

«Тільки у 2020 році ми скеруємо близько 1,5 млрд грн в капітальне будівництво об‘єктів ГТС, а за наступні 10 років плануємо інвестувати 39 млрд грн. Реалізація наших проектів створить додаткові робочі місця у будівництві, машинобудуванні та інших секторах економіки, – прокоментував під час зустрічі гендиректор ОГТСУ Сергій Макогон. –  Впевнений, що така співпраця дозволить зняти існуючі регуляторні перепони та прискорити реалізацію інвестиційної  програми компанії».

Оператор ГТС України та Міністрество розвитку громад і територій домовились надалі проводити регулярні зустрічі для координації співпраці, оперативного вирішення проблем та прискорення інвестицій в економіку України.

 

Довідково 

«Велике будівництво» – національний проект, спільно ініційований Президентом України та Урядом, з метою масштабного оновлення об’єктів інфраструктури та створення додаткових робочих місць.