Товариство з обмеженою відповідальністю
"Оператор ГТС України"
УКР
Pexip Logo Blue RGB
ОГТСУ підвищує ефективність комунікацій за рахунок інтегрованої платформи відеозв’язку Pexip

Оператор ГТС України (ОГТСУ) продовжує планомірне підвищення ефективності своїх виробничих та бізнес-процесів. Черговим етапом стало впровадження платформи розподіленого і масштабованого відеозв’язку Pexip. Завдяки платформі фахівці ОГТСУ отримали цифрове рішення, яке істотно підвищує ефективність внутрішньої взаємодії та спільної роботи. Це дозволило компанії інтегрувати весь наявний парк різного обладнання для відеонарад в єдину гнучку систему, яка охопила підрозділи по всій Україні. Отримана система розміщена на обладнанні ОГТСУ, використовує власні корпоративні канали зв’язку та відповідає всім сучасним вимогам безпеки.

Платформа Pexip є одним з найпопулярніших сервісів для проведення відео-конференцій в світі. Вона сумісна практично з будь-якими кінцевими пристроями відео зв’язку, як апаратними, так і програмними: у відео-конференціях можуть брати участь люди, які використовують різні сервіси і платформи. Послугами платформи користуються в тому числі уряд США, Amnesty International, Spotify, PayPal, Vodafone, Intel і багато інших великих компаній та організацій.

Нова платформа відеозв’язку ще на етапі тестової роботи продемонструвала свою ефективність і затребуваність. Завдяки їй фахівцям компанії у різних куточках країни вдалося максимально швидко організувати вирішення виробничих завдань.

«Якісний відео зв’язок дуже важливий для забезпечення роботи ОГТСУ. А з початком пандемії це питання лише загострилося – потреба в якісному відеозв’язку зросла в багато разів. Нам необхідно було знайти рішення, що масштабується, яке можна використовувати на будь-яких пристроях, і на роботу якого не впливає місце розташування. Після впровадження Pexip ми набули впевненості, що створена нами мережа відеозв’язку завжди доступна для наших співробітників і проста у використанні. При цьому у будь-який момент ми можемо розширити цю мережу, щоб задовольнити всі наші майбутні потреби», – розповів Юрій Зябченко, головний інженер ОГТСУ.