Товариство з обмеженою відповідальністю
"Оператор ГТС України"
УКР
20231203 Supplier Day (site)
ОГТСУ провів перший в історії компанії День постачальника (ВІДЕО)

Оператор ГТС України провів зустріч із постачальниками та підрядниками для презентації Виробничої програми-2024, нової Політики з закупівель та підходах в комплаєнс-функції.

Генеральний директор ОГТСУ Дмитро Липпа презентував загальне бачення розвитку компанії та ключові напрямки на 2024 рік.

«Принципи, які ми хочемо реалізувати в компанії, засновані на відкритості та діалозі. Наша зустріч — не монолог, а діалог. Ми хочемо почути вашу думку, щоб наша співпраця, наша взаємодія була максимально ефективною, корисною і вигідною для всіх сторін», — підкреслив Дмитро Липпа.

Директор з забезпечення виробництва Олександр Тимофєєв представиви Виробничу програму 2024 року, яка буде сфокусована на капітальних ремонтах і будівництві компресорних станцій, магістральних газопроводів та газорозподільних станцій: «Пріоритет ОГТСУ – це розвиток та ефективність газотранспортної мережі. Ми вже впровадили практику ринкових консультацій, коли всім зацікавленим потенційним підрядникам організовуємо відвідання промислового об’єкту, щоб була змога оцінити обсяг майбутній робіт. Наша кінцева мета – вчасно та якісно виконані роботи з боку підрядника».

Про нову Політику з закупівель розповів директор цього напряму Борис Любич: «До впровадження нової Політики в компанії діяли десять наказів про регулювання закупівельних процедур. Ми змінили підхід і запровадили єдиний та зрозумілий на кожному з етапів процес тендерної процедури. Прозорі закупівлі – це про багаторівневі контролі, фаховість учасників процесу та відповідність чинному законодавству».

Керівниця напрямку «Комплаєнс» Вікторія Прітченко окреслила підходи у створенні «портрету контрагенту», вивченні питання конфлікту інтересів та розповіла про роботу Лінію довіри: «Ми ретельно вивчаємо не тільки діючих контрагентів, але й потенційних. Також в фокусі нашої уваги – субпідрядники, які залучаються або будуть залучені до виконання робіт. Наша Лінія довіри працює на умовах анонімності і веде реєстр всіх звернень до неї».

Головний інженер Товариства Юрій Зябченко запросив учасників долучитись до наступних круглих столів, щоб детальніше обговорити майбутні проекти і роботи з технічними спеціалістами ОГТСУ.

В Дні постачальника прийняли участь майже 40 українських та міжнародних компаній, серед яких: Siemens Ukraine, «Зоря» – «Машпроект», «Центрнафтогазпостач», «Уктрубоізол», «Нафтогазбудізоляція» та інші.