Товариство з обмеженою відповідальністю
"Оператор ГТС України"
УКР
20231213 Vyrobnycha Programa UA (site)
ОГТСУ провів сім круглих столів із потенційними постачальниками та підрядниками

В рамках підготовки до Виробничої програми-2024 Оператор ГТС України провів для діючих і потенційних постачальників профільні круглі столи, під час яких представив технічні вимоги до виконання робіт і матеріалів. Круглі столи пройшли в форматі технічних консультацій, за головуванням головного інженера ОГТСУ Юрія Зябченка та участі технічних фахівців підприємства.

Представники компанії презентували інформацію про основні напрями закупівель товарів та послуг у 2024 році, а також надали детальну інформацію про об’єкти, на яких будуть проводитись роботи, обсяг запланованих робіт і потреби в матеріально-технічних цінностях.

Основні напрямки зустрічей — реконструкція та ремонти газопроводів, компресорних і газорозподільчих станцій, метрологічне забезпечення, а також системи автоматизації об’єктів газової мережі.

«Важливо, що наші зустрічі відбулись у форматі діалогу: ми представили своє бачення пріоритетів на 2024 рік і свої можливості, і почули думки, запитання і зауваження від партнерів, щоб зробити нашу співпрацю ефективнішою», — підкреслив головний інженер Оператора ГТС України Юрій Зябченко.

Завдяки онлайн-формату, до консультацій мали змогу долучились підрядники і постачальники із різних регіонів. Загалом, з боку потенційних партнерів у зустрічах взяли участь 140 представників 40 підприємств. Значна частина учасників була представлена компаніями, які мають багаторічний та успішний досвід роботи, але раніше не співпрацювали з ОГТСУ. Завдяки продемонстрованої відкритої позиції компанії, в Товаристві сподіваються на подальше поглиблення співпраці з усіма учасниками.

Нагадаємо, на початку грудня 2023 року в ОГТСУ пройшов перший в історії компанії День постачальника. Під час зустрічі з постачальниками і підрядниками генеральний директор ОГТСУ Дмитро Липпа презентував загальне бачення розвитку компанії та ключові напрямки на 2024 рік, а директори за напрямками представили Виробничу програму-2024 та нову Політику закупівель.