Товариство з обмеженою відповідальністю
"Оператор ГТС України"
УКР
5161611
ОГТСУ вчасно виконує усі роботи з підготовки до опалювального сезону 2021/2022

Оператор ГТС України інтенсивно готується, аби забезпечити надійне транспортування газу українським та європейським споживачам в осінньо-зимовий період. Згідно з показниками виконаних робіт на об’єктах ГТС протягом травня-липня, ОГТСУ рухається з перевиконанням плану, що гарантує стабільне проходження опалювального сезону 2021/2022. Загальна сума виконання планових робіт за останні три місяці склала понад 338 млн грн (84% від плану).

Для забезпечення безперебійного транспортування природного газу, протягом травня-липня 2021 року компанія здійснила:

  • капітальний ремонт 19 км трубопроводів (70% від плану);
  • поточний ремонт 46 станцій катодного електрохімзахисту (понад 57% від плану);
  • обстеження 173 надводних та 254 підводних переходів трубопроводів через водойми;
  • ремонт 482 систем автоматичного контролю та сигналізації на ГРС і 133 – на компресорних станціях.

Для виконання відповідних виробничих завдань компанія закуповує необхідні хімреагенти та паливно-мастильні матеріали, ремонтує автотранспортні засоби, готує виробничі будівлі та пожежні депо, проводить обстеження котлів, кабельних ліній електропередач і теплотрас.

«За два місяці наступить опалювальний сезон 2021-2022 року, і зараз можна із впевненістю сказати, що структурні підрозділи ОГТСУ в повному обсязі виконають усі необхідні роботи. А значить, інфраструктура ГТС буде належним чином підготовлена до проходження чергового осіннє-зимового періоду. Адже безпека на ГТС, надійність її експлуатації та безперебійність транспортування газу споживачам – головні пріоритети для Оператора ГТС України», – заначив Юрій Зябченко, головний інженер ОГТСУ.