Товариство з обмеженою відповідальністю
"Оператор ГТС України"
УКР
Електротехнічна лабораторія - зовнішній вигляд
ОГТСУ використовуватиме нові пересувні електротехнічні лабораторії

24 лютого 2021 року – Оператор ГТС України закупив 4 нові електротехнічні лабораторії на базі автомобіля Peugeot Boxer. З їх допомогою компанія проводитиме діагностику та контроль технічного стану енергетичного обладнання  на об’єктах ГТС

«Ми запланували посилене обстеження інфраструктури ГТС на 2021 рік як із залученням підрядних організацій, так і власними силами. Контроль за станом обладнання є засадою стабільної і безпечної роботи усього виробничого комплексу на промисловому підприємстві», – прокоментував Юрій Зябченко, головний інженер ОГТСУ.

Спецавтомобілі вже поставлені на центральний склад ОГТСУ та найближчим часом будуть передані у виробничі підрозділи – Боярське, Богородчанське, Золотоніське та Запоріжське лінійно-виробничі управління магістральних газопроводів. Вони також будуть задіяні в роботах на інших виробничих підрозділах компанії.

Компанія планує закупити ще кілька мобільних лабораторій, щоб посилити внутрішню експертизу з діагностування та контролю технічного стану енергетичного обладнання.