Товариство з обмеженою відповідальністю
"Оператор ГТС України"
УКР
2_фото
ОГТСУ здійснив ремонт магістрального газогону «Уренгой — Помари — Ужгород»

Попри складні обставини та воєнний стан в країні,  Оператор ГТС України (ОГТСУ) інтенсивно готує інфраструктуру газотранспортної системи до проходження наступного опалювального сезону. Наразі фахівці ОГТСУ провели ремонт ділянок магістрального газопроводу «Уренгой — Помари — Ужгород» (УПУ) діаметром 1420 мм на півночі країни. Ця важлива транспортна артерія відповідає за транспортування газу споживачам як в Україні, так і за кордоном.

Роботи провели у рамках програми підвищення надійності ГТС за результатами  внутрішньотрубної діагностики газопроводів, яку ОГТСУ робить спільно з компанією ROSEN Europe B.V.  Фахівці компанії перевірили потенційно проблемні місця та замінили дефектні ділянки, зробили заміну захисного покриття. Таке своєчасне виявлення та усунення дефектів знижує ризики аварійних ситуацій та підвищує надійність роботи української газотранспортної системи.

«Оператор ГТС України продовжує виконувати усі необхідні роботи, аби вчасно підготуватися до осіннє-зимового періоду. Українська ГТС є об’єктом критичної інфраструктури, від якої залежить як робота багатьох підприємств, так і звичайних громадян. Українські споживачі можуть бути спокійні: ОГТСУ несе свою варту, і кожен наш працівник за будь-яких умов відповідально виконує свої професійні обов`язки», – зазначив головний інженер ОГТСУ Юрій Зябченко.