Товариство з обмеженою відповідальністю
"Оператор ГТС України"
УКР
ISO-audit-2023
Оператор ГТС України підтвердив відповідність стандартам ISO

Оператор ГТС України успішно пройшов наглядовий аудит сертифікованих систем менеджменту відповідно міжнародних стандартів ISO. Це вже другий успішний аудит компанії з моменту отримання сертифікатів на системи менеджменту. Аудит підтверджує відповідність компанії чотирьом системам менеджменту: якості, екологічного, енергетичного, охорони здоров’я та безпеки праці.

За підсумками перевірки аудитори представника органу з оцінки відповідності TÜV AUSTRIA в Україні не виявили жодних суттєвих недоліків у функціонуванні систем управління Оператора ГТС України. Вони надали рекомендації щодо поліпшення роботи систем менеджменту.

Система менеджменту ОГТСУ відповідає вимогам міжнародних стандартів ISO 9001:2015, ISO 14001:2015, ISO 45001:2018 та ISO 50001:2018. Це основа інтегрованої системи менеджменту компанії, яка покликана скоротити дублювання функцій, знизити бюрократію і дозволить ОГТСУ в повній мірі відповідати ринковим і законодавчим вимогам.

«Підтвердження відповідності стандартам ISO не тільки свідчить про ефективність процесів в компанії, але надає замовникам послуг з транспортування та партнерам впевненість у тому, що ОГТСУ є надійним партнером, який забезпечує якісну, безпечну та енергоефективну експлуатацію ГТС України», – зазначив Юрій Зябченко, головний інженер ОГТСУ.