Товариство з обмеженою відповідальністю
"Оператор ГТС України"
УКР
IMG_6046_
Оператор ГТС України став переможцем конкурсу «Партнерство заради сталого розвитку – 2023»

17 жовтня відбулася церемонія нагородження переможців щорічного міжнародного конкурсу «Партнерство заради сталого розвитку», організованого Глобальним договором ООН в Україні. Оператор ГТС України був визнаний міжнародним журі переможцем в категорії «Економічний розвиток» за успішне втілення проєкту #StandWithUkraine. В його рамках, з початку повномасштабної війни, компанії вдалося об’єднати зусилля 18 операторів ГТС з 14 країн Європи задля підтримки стабільної роботи й забезпечення країни природним газом в умовах ворожих обстрілів енергетичних об’єктів, особливо в осінньо-зимовий період. ОГТСУ отримав від своїх європейських партнерів обладнання для технологічної підтримки, виконання діагностичних та ремонтно-відновлювальних робіт.

Серед конкретної допомоги: генератори, дизельне паливо, комп’ютерна техніка, зварювальне обладнання, гуманітарні товари.

«Ми вдячні Глобальному договору ООН в Україні за цю нагороду, що є визнанням успішних зусиль компанії з мобілізації міжнародної підтримки української ГТС в часи війни. Ми також щиро дякуємо нашим європейським партнерам за значну та активну підтримку, що допомогла суттєво зміцнити енергетичну стійкість України протягом попереднього осінньо-зимового сезону», – зазначив генеральний директор Оператора ГТС України Дмитро Липпа.

Глобальний договір ООН вже п’ятий рік поспіль нагороджує найкращі проєкти, що були реалізовані у співпраці між бізнесом, державним та громадським секторами задля досягнення Цілей сталого розвитку. Цьогоріч було подано понад 80 конкурсних кейсів. Окрім учасників з України, в конкурсі взяли участі також представники країн Європи.