Товариство з обмеженою відповідальністю
"Оператор ГТС України"
УКР
Top-30 (site)
Оператор ГТС України в ТОП-30 найкращих роботодавців країни

Оператор ГТС України (ОГТСУ) увійшов до ТОП-50 найкращих роботодавців країни за версією видання  Forbes та  ресурсу Work.ua. Порівняно з попереднім роком компанія покращила результат на три пункти, посівши 26-те місце в загальному рейтингу з 50 компаній.

Видання Forbes та сайт Work.ua вже вдругсклали рейтинг найкращих роботодавців країни. Переможці були визначені за результатами голосування співробітників, оцінками експертів ринку та інформацією з відкритих джерел.

До рейтингу потрапило 50 українських компаній, усього було опитано понад 25 000 працівників, серед яких і співробітники ОГТСУ. Під час складання рейтингу співробітники та експерти оцінювали лояльність, інформаційну відкритість, соціальний пакет, можливості для розвитку та інші аспекти, які впливають на бренд роботодавця. За результатами Оператор ГТС України став найкращою компанією-роботодавцем в енергетиці та державному секторі.

Слід зазначити, що у 2021 році наші співробітники найвище оцінили ОГТСУ за критеріями «Інформаційна відкритість» та «Лояльність до компанії».

«Визнання наших співробітників – це підсумок планомірної роботи компанії з вдосконалення системи розвитку та мотивації персоналу, формування відкритої корпоративної культури. Ми постійно працюємо над тим, щоб залишатися привабливим роботодавцем. І я вдячний співробітникам Оператора ГТС України за оцінку цих зусиль», – прокоментував генеральний директор ОГТСУ Сергій Макогон.

Українська газотранспортна система – це унікальна та складна технологічна інфраструктура, яку обслуговують висококваліфіковані професіонали. Стратегія з управління персоналом ОГТСУ спрямована на утримання і залучення найкращих професіоналів, вдосконалення мотивації співробітників, створення комфортних умов праці та розвиток талантів.

Так, у 2021 році Оператор ГТС України взяв курс на розширення навчальних програм та розвиток управлінських компетенцій.

«У 2021 році ми запустили повноцінну систему дистанційного навчання, збільшили удвічі охоплення та кількість співробітників, які пройшли додаткову підготовку, порівняно з минулим роком. Ми також активно займаємося розвитком управлінської функції: всередині компанії стартувала відповідна програма, крім того, ми навчаємо першу групу керівників за програмою МВА, – зазначив Дмитро Сороченко, директор з управління персоналом. Цього року ми плануємо автоматизувати усі процеси управління персоналом та впровадити комплексну систему управління талантами».