Товариство з обмеженою відповідальністю
"Оператор ГТС України"
УКР
3636346346
Оператор ГТС України відновив газопостачання для майже 14 тисяч мешканців Київщини

9 квітня співробітники Боярського ЛВУМГ запустили в роботу газорозподільну станцію, яка забезпечує транспортування газу до Макарівського району Київській області. До війни ГРС транспортувала газ для близько 14 тисяч домогосподарств.

Одразу після звільнення території Київщини від окупантів та отримання доступу до об’єктів співробітники ОГТСУ розпочали відновлення пошкодженої газотранспортної інфраструктури Першим населеним пунктом із поновленим газопостачанням став Макарів. Готові до запуску ще чотирьох ГРС, очікуємо погодження від місцевого оператора розподільних мереж АТ “Київоблгаз”.

Після понад тижня ремонтних робіт ОГТСУ вдалося полагодити пошкоджену інфраструктуру ГТС на звільненій Київщині та підготувати до введення в роботу п’яти газорозподільних станцій, які транспортують газ до передмість Києва. Сьогодні головним завдання для Оператора ГТС України є якнайшвидше поновлення транспортування газу для українців. Ми продовжуємо це робити цілодобово, пори ризики бойових дій та заміновані території, інколи під прикриттям військових. Це наша особлива місія як компанії і як команди.