Товариство з обмеженою відповідальністю
"Оператор ГТС України"
УКР
coronavirus_525x350
Протидія поширенню пандемії COVID-19

Оператор газотранспортної системи України реалізує належні заходи безпеки під час пандемії коронавірусної інфекції. Таким чином ми виконуємо зобов’язання перед нашими ключовими стейкхолдерами: співробітниками компанії, партнерами, споживачами, акціонером – державою Україна – та суспільством в цілому.

З самого початку пандемії наша компанія впровадила план дій для захисту здоров’я та безпеки співробітників та для забезпечення безперервної діяльності й надійності транспортування газу. Дотримання всіх норм та рекомендацій, запропонованих МОЗ та іншими державними органами, – це ядро нашого плану протидії коронавірусній інфекції.

Ми постійно працюємо для підвищення стійкості роботи колективу газотранспортної системи, незважаючи на те, що у багатьох регіонах нашої присутності показники захворюваності є високими.  На цьому етапі, завдячуючи заходам, вжитим для мінімізації наслідків пандемії серед працівників компанії, ми повністю й без суттєвих змін виконуємо всі зобов’язання перед нашими клієнтами.

Менеджмент ОГТСУ вивчає найкращий досвід інших міжнародних компаній галузі щодо роботи в умовах пандемії, щоб убезпечити наших співробітників та їхні родини. Створено Комісію з надзвичайної ситуації для постійного моніторингу та оперативного реагування на загрози поширення COVID-19.

Проконсультувавшись з професійними епідеміологами та лікарями, ми реалізували заходи, щоб  захистити співробітників, та впровадили спеціальні режими роботи:

  • Серед керівників компанії введено графік функціональної заміни на випадок захворювання.
  • Документообіг максимально переведено у цифровий формат.
  • Більшість наших зустрічей переведено в формат відеоконференцій, який гарно себе зарекомендував для узгодження всіх цілей.
  • Сьогодні співробітники ОГТСУ, де це можливо функціонально, мають змогу працювати дистанційно.

«Користуючись нагодою, підтримуємо законопроект № 4051 «Про внесення змін до деяких законодавчих актів щодо удосконалення правового регулювання дистанційної роботи». Вважаємо, що регулювання правових аспектів застосування дистанційної роботи в Україні є актуальною об’єктивною необхідністю», – зазначила Ольга Бєлькова, директорка з питань взаємодії з державними органами та міжнародними організаціями ОГТСУ.

Зараз ми організовуємо свою роботу для забезпечення безперервності транспортування газу, щоб в домівках українців взимку було тепло, яке так само важливе як хліб та ліки.

Колись пандемія COVID-19 обов’язково перестане бути загрозою! Але наразі ОГТСУ закликає всіх працівників та партнерів компанії свідомо дотримуватися всіх рекомендацій лікарів.

Будьте здоровими!