Товариство з обмеженою відповідальністю
"Оператор ГТС України"
УКР
Gramota-VRU-doc
Співробітники ОГТСУ отримали грамоти Верховної Ради за заслуги перед українським народом

06 листопада 2020 року, м. Київ – Сім співробітників Оператора ГТС України – Микола Блохін, Олександр Літун, Андрій Мандра, Андрій Поляков, Сергій Таушан, Євген Тодоров та Роман Юськів – отримали  грамоти Верховної Ради за заслуги перед українським народом. Нагороди газовикам вручив народний депутат України Андрій Жупанин.

Ця відзнака надається тим громадянам нашої країни,  що зробили  вагомий внесок у будь-яку сферу життєдіяльності держави, визначну громадсько-політичну діяльність, заслуги перед українським народом у сприянні становленню та зміцненню України як демократичної, соціальної, правової держави.

Співробітники ОГТСУ отримали високе визнання за особистий внесок у розвиток і забезпечення надійної роботи газотранспортної системи України, а отже й енергетичної безпеки та фінансової стабільності нашої країни. Завдяки їх багаторічній праці стала можливою розбудова українського ринку газу та ефективне функціонування української нафтогазової промисловості.

Так, Микола Блохін, інженер з технічного нагляду І категорії капітального будівництва, капітального та поточного ремонту Боярського ЛВУМГ працює в компанії з 1993 року. Протягом трудової діяльності він неодноразово брав участь в ліквідації аварій та віднов, впровадженні нових технологій ремонту дефектних місць на діючих магістральних газопроводах без їх виключення з роботи. Під його чітким керівництвом якісно і в строк виконуються ремонтно-будівельні роботи на об’єктах ГТС.

Електрогазозварник 6 розряду дільниці лінійно-експлуатаційної служби Хустського промислового майданчика Закарпатського ЛВУМГ Олександр Літун бере участь у всіх основних вогневих  роботах на газопроводах не тільки Закарпатського ЛВУМГ, а й інших управлінь. Стаж у галузі – більше 35 років.

Андрій Мандра пройшов кар’єрний шлях від інженера виробничого відділу з експлуатації компресорних станцій в УМГ Черкаситрансгаз  до заступника генерального директора ОГТСУ (центральний регіон). Неодноразово був нагороджений державними відзнаками за сумлінне виконання службових обов’язків, внесок у підвищення рівня промислової безпеки та охорони праці, забезпечення надійної роботи газотранспортної системи України та високий професіоналізм.

Стаж у галузі Андрія Полякова, начальника газокомпресорної служби ГКС-3 Південно-Бузького промислового майданчика Кременчуцького ЛВУМГ, становить майже 30 років. За цей період він зарекомендував себе кваліфікованим спеціалістом і талановитим керівником-організатором з удосконалення організації виробництва, його технологій, механізації та автоматизації виробничих процесів, економії усіх видів ресурсів.

В компанії Сергія Таушана, заступника генерального директора ОГТСУ (східний регіон), знають як активного раціоналізатора та талановитого керівника, що працює в досягає стабільно високих результатів у роботі ГТС навіть у кризових ситуаціях. Він та його команда у критичних аварійних ситуаціях, спричинених бойовими діями,  рятували газотранспортну систему, щоб не зупинилося газопостачання міст та селищ на Сході України. За більш ніж 20 років роботи у нафтогазовій галузі він неодноразово був нагороджений почесними грамотами та відзнаками за високу професійну майстерність та значний внесок у розвиток ГТС України.

Євген Тодоров, комерційний директор ОГТСУ, зробив значний внесок у ефективне реформування українського ринку газу. Під його керівництвом будо впроваджено добове балансування та відбувся запуск Інформаційної платформи для забезпечення електронної взаємодії та документообігу між учасниками ринку природного газу. Пан Тодоров забезпечує безперебійну та злагоджену роботу комерційної диспетчерської служби, постійний зв’язок з операторами суміжних систем, координацію роботи із замовниками, контроль надходження коштів від послуг транспортування. Окремо варто відзначити його досягнення в реалізації проекту впровадження аукціонного розподілу потужностей на міждержавних з’єднаннях та запуску аукціонних платформ, завдяки чому ОГТСУ втілив європейські правила розподілу потужності та забезпечив функціонування прозорого, недискримінаційного і рівного доступу усіх замовників до газотранспортної системи.

Роман Юськів, працює у нафтогазовій галузі більше 20 років. Він пройшов кар’єрний шлях від майстра ЛЕС в УМГ Донбастрансгаз  до заступника генерального директора ОГТСУ (західний регіон). Пан Юськів забезпечує стале функціонування ГТС в західному регіоні та транспортування газу до країн Європи, здійснюючи постійний ефективний контроль за роботою виробничих та технічних підрозділів та своєчасно координуючи систему і порядок експлуатації об’єктів системи для забезпечення надійності.

«Ми раді, що високі досягнення наших колег визнані також на державному рівні. Успіх компанії – це сума досягнень кожного співробітника. І ми пишаємося тим, що в нашому колективі працюють справжні професіонали, які своєю щоденною роботою роблять значний внесок не тільки у розвиток ОГТСУ, але й всієї галузі», – зазначив генеральний директор ОГТСУ Сергій Макогон.