Товариство з обмеженою відповідальністю
"Оператор ГТС України"
УКР
water (site)
Співробітники Оператора ГТС України допомогли відновити водопостачання в Миколаєві

За допомоги співробітників Миколаївського лінійно-виробничого управління відновлене централізоване водопостачання мешканцям м. Миколаїв. Через пошкодження водоводу “Дніпро-Миколаїв” внаслідок ворожих обстрілів місто кілька тижнів відчувало значні перебої з водою. 

Оператор ГТС України надав місту трубу необхідного діаметру, а також спеціальну техніку. У ремонтних роботах від ОГТСУ взяла участь бригада ЛЕС з 11 фахівців — водії спеціальної техніки, інженери, трубопровідники та електрозварювальники. За допомоги фахівців компанії було  організовано альтернативну схему водопостачання Миколаєва для господарсько-побутових потреб.  

Миколаївська військова адміністрація висловила подяку всьому колективу ОГТСУ за “оперативне вирішення питання щодо постачання матеріальних ресурсів”. Начальник Миколаївської ОВА Віталій Кім відзначив громадянську позицію, професіоналізм і високу кваліфікацію газовиків компанії, завдяки яким вдалося уникнути гуманітарної катастрофи. 

“Фахівці Оператор ГТС України вміють злагоджено та професійно працювати у кризових ситуаціях, а їхня висока кваліфікація не обмежується лише сферою транспортування газу. Я пишаюсь нашою командою, — зазначив гендиректор ОГТСУ Сергій Макогон. — Колектив ОГТСУ з радістю допоміг Миколаєву у вирішенні гуманітарних проблем міста. Тільки об’єднавши зусилля, ми зможемо перемогти спільного ворога”. 

.