Товариство з обмеженою відповідальністю
"Оператор ГТС України"
УКР
Hroniki 20220321 (Ua)
Стан роботи української ГТС 21 березня 2022 року, 12:00

За попередню добу 20 березня Оператор ГТС України протранспортував 98,4 млн куб. м природного газу до українських будинків, лікарень, заводів та інших об’єктів соціально- важливої інфраструктури.
За 19-20 березня компанії відновила роботу шести газорозподільних станцій. Станом на 22 березня відключеними залишаються 40 ГРС у «гарячих точках», значна частина яких зупинена через пошкодження мереж обл- та міськгазів. Йдеться про низку населених пунктів, де тривають бойові дії, у Донецькій, Луганській, Київській, Запорізькій, Миколаївській, Херсонській та Харківській областях.
Компанія зберігає операційний та технологічний контроль над українською ГТС. Наші співробітники роблять все, щоб ГТС виконувала свої функції для забезпечення газом українців. Адже в багатьох випадках, через пошкодження електромереж газ лишається єдиним джерелом енергії.
В усіх регіонах, де це можливо, компанія продовжує планове виконання програми ремонтів, технічне обслуговування та діагностику, а також розпочинає підготовку до нового ОЗП.