Товариство з обмеженою відповідальністю
"Оператор ГТС України"
УКР
Vidbir Gazu (Sep)
Завдяки ECS-USTF, ERCC і Міненерго України ОГТСУ отримав обладнання та матеріали від TotalEnergies in Denmark

За понад 100 днів від дня вторгнення російських окупантів на територію України свою підтримку ОГТСУ надали 11 міжнародних партнерів.

Провідна нафтогазова компанія Данії TotalEnergies in Denmark опосередковано долучилася до проведення ремонтно-відновлювальних робіт на інфраструктурних об’єктах газотранспортної системи України. Наші датські колеги передали Оператору ГТС України ремонтні муфти, плазморізи для різки металу, компонентний засіб для герметичності газових труб, п’ять генераторів та ін.

Отримані апарати плазмової різки металу сприятимуть якісному та оперативному усуненню пошкоджень на трубопроводах внаслідок бойових дій, а також відновленню їх працездатності. А ремонтні муфти дозволять фахівцям підприємства максимально безпечно й ефективно ліквідовувати витоки на газопроводах.

Проте ОГТСУ не отримав би цю технологічну допомогу без сприяння Секретаріату Енергетичного співтовариства (Energy Community), на базі якого створена оперативна група з підтримки України (USTF), Координаційного центру реагування на надзвичайні ситуації (ERCC) і Міністерства енергетики України. На кожному етапі – від оформлення заявки, організації логістики, розмитнення – злагоджено працюють команди професіоналів. Спільні зусилля мають лише одну основну мету – забезпечення транспортування газу в домівки та на підприємства українських споживачів.

До перемоги – разом!