Товариство з обмеженою відповідальністю
"Оператор ГТС України"
УКР
борги
4.03.2022: Через обстріли з боку російської армії залишаються відключеними 13 газорозподільних станцій

Станом на 4 березня через обстріли з боку російської армії залишаються відключеними 13 газорозподільних станцій Оператора ГТС України.

Без газопостачання знаходяться десятки міст та селищ України з сотнями тисяч споживачів – Ірпінь, Бородянка, Гостомель, Стоянка, Вознесенськ, частина Чернігова, Ізюм, Бражківка, Сиротино, Краснопопівка, Донське, Новотроїцьке, Пристань, Олешки та багато інших на лінії вогню. Критична ситуація у м. Щастя. На межі зупинки газопостачання до м. Торецьк (ГРС Дзержинськ), вже зупинені у зв’язку з обстрілами газорозподільної інфраструктури котельна та хлібозавод.

Сьогодні вночі через потрапляння снаряду було пошкоджено  побутову нитку газогону біля м. Северодонецьк, в місті також припинено газопостачання.

Атаки на критичну інфраструктуру України продовжуються. Окупаційні війська створюють гуманітарну катастрофу в містах України.

Співробітники ОГТСУ продовжують героїчно нести свою трудову вахту, та за першої нагоди відновлюють подачу газу, там, де це можливо. Транспортування газу магістральними газогонами відбувається відносно стабільно з урахуванням ситуації.