Товариство з обмеженою відповідальністю
"Оператор ГТС України"
УКР
international Support 04012023 UKR (news)
Бригади ОГТСУ стануть більш мобільними завдяки допомозі зі Словаччини, Італії та Німеччини

В останні тижні 2022 року Оператор ГТС України отримав вантаж із технологічною допомогою від наших міжнародних партнерів – операторів Eustream A.S. (Словаччина), Snam (Італія) та МЗС Німеччини.

Під час війни вкрай важливо забезпечити фахівців ОГТСУ необхідними інструментами та обладнанням для роботи «в польових умовах». Оператор ГТС України у співпраці з Міненерго та Секретаріатом Енергетичного співтовариства (Energy Community), на базі якого створена оперативна група з підтримки України (USTF), дбають про підвищення мобільності ремонтних бригад, які ризикуючи життям, усувають пошкодження, завдані російськими окупантами.

Серед інструментів/обладнання, надісланих ОГТСУ, – акумуляторні дрилі, перфоратори, портативні зарядні станції, запобіжники до отриманих раніше генераторів, ІТ-обладнання та ін.

До вирішення логістичних питань долучилося Державне агентство стратегічних резервів (Rządowa Agencja Rezerw Strategicznych – RARS).

На сьогодні існує багато варіантів надання Україні та її громадянам невійськової допомоги. І ми дякуємо нашим партнерам, які не нехтують ними. Партнерам, які підтримують українців і дбають про забезпечення їхніх першочергових гуманітарних потреб.