Товариство з обмеженою відповідальністю
"Оператор ГТС України"
УКР
06_25_2024_1
День постачальника-2 в ОГТСУ: впроваджуємо зміни разом з бізнес-партнерами (є ВІДЕО)

Оператор ГТС України провів другу масштабну зустріч із постачальниками та підрядниками — День постачальника. На порядку денному розглядалася взаємодія з контрагентами: ефективність заходів, впроваджених за пропозиціями постачальників, оновлена інвестиційна програма та вимоги ОГТСУ до постачальників.

Генеральний директор ОГТСУ Дмитро Липпа розповів про стратегічні цілі компанії, підготовку до нових викликів і акцентував увагу на умовах, в яких зараз працює Товариство та весь ринок природного газу.

«Хочу подякувати за час і зусилля, які кожен з вас інвестує в нашу співпрацю. Ми зацікавлені в тому, щоб наші інвестиційні проєкти реалізовувалися вчасно і якісно. Це дуже важливо для нас як стратегічного підприємства державного сектору економіки. Тому з боку кожного підрядника має бути максимально відповідальний підхід у виконанні робіт чи наданні послуг», — підкреслив Дмитро Липпа.

Директор з інвестицій і розвитку Олександр Тимофєєв презентував результати впровадження пропозицій постачальників у внутрішніх процесах ОГТСУ та розповів про оновлені підходи до інвестиційного процесу: «Ми дуже цінуємо зворотній зв’язок, який надають наші партнери. Для нас це можливість удосконалити бізнес-процеси, зробити їх більш ефективними і відповідними вимогам часу. За результатами попереднього Дня постачальника ми вже запровадили низку рішень, що якраз були запропоновані підрядниками».

Директор з закупівель ОГТСУ Борис Любич зробив аналітику результативності проведених закупівель в розрізі товарів, робіт і послуг, середньої кількості учасників торгів і строків проведення процедур: «Ми вдячні за вашу активну участь у ринкових консультаціях і круглих столах, які дозволяють оцінити поточну кон’юнктуру і сформулювати чітке, недискримінаційне технічне завдання. За підсумками попередньої зустрічі, ми уточнили і скорегували свої процеси — від ініціювання закупівлі до актів прийому виконаних робіт. Впевнений, що цьогорічний День постачальника тільки посилить зворотній зв’язок між ОГТСУ і нашими постачальниками».

В Дні постачальника-2 прийняли участь 37 українських та міжнародних компаній, дослідницьких центрів, серед яких: Siemens Ukraine, Honeywell Ukraine, «Зоря» – «Машпроект», «Укргазенергосервіс», «Уктрубоізол», «Нафтогазбуд», Інститут електрозварювання ім. Є.О. Патона та інші.

День Постачальника-3 заплановано провести на початку IV кварталу 2024 року.