Товариство з обмеженою відповідальністю
"Оператор ГТС України"
УКР
No-Fly_Zone_Social_1920x1320_(UA)
Допоможіть зберегти лінію життя!

Кожен день російські війська намагаються зруйнувати наш світ. Уся Україна під обстрілами окупантів: соціальна інфраструктура, лікарні, школи, будинки, дитячі садочки.
Під обстрілами Українські бійці мужньо боронять нашу Державу на передовій, працівники Оператора ГТС України ризикують життям заради виживання наших мешканців – в тилу.
Газовики – герої, чий подвиг під час війни у теплих оселях і в кожному шматку спеченого хліба. Газотранспортна система – це не просто труби з газом, наразі це єдина спроможність українців виживати в умовах війни.
На вулиці – зима. ГТС – це тепло, їжа та електрика. Щодня працівники нафтогазової галузі під кулями та вибухами лагодять пошкоджену російськими військами інфраструктуру. Проте кожного дня ситуація загострюється. Кожна наступна година відкритого неба над Україною – ризик для мільйонів життів.
Оператор ГТС України закликає міжнародних партнерів, НАТО, країни Європи допомогти Україні вистояти проти російських окупантів і терористів і закрити небо над Україною. Не допустіть ще більше людських втрат і критичних руйнувань. Не зволікайте. Час іде на життя.