Товариство з обмеженою відповідальністю
"Оператор ГТС України"
УКР
Nam-dopomagayut-Logo-4
Іспансько-українська співпраця: Оператор Enagаs надав обладнання та матеріали для робіт на об’єктах ОГТСУ

Після перемоги на Україну чекає масштабне відновлення та будівництво, проте газотранспортна система до кінця війни чекати не може, як і українські споживачі. Оперативно відновлювати мережі фахівцям ОГТСУ допомагають міжнародні партнери. Зокрема іспанський оператор ГТС Enagаs суттєво посприяв цьому процесу, надіславши до України необхідне обладнання та матеріали.

З Іспанії до України вже надійшли аварійні муфти різних діаметрів, які дозволяють ліквідовувати витоки на магістральних газопроводах; компактні мобільні компресори – для роботи пневматичного обладнання під час ремонтних робіт; спеціальне переносне освітлювальне обладнання для робіт в темний час доби.

Крім того, іспанські колеги надіслали працівникам ОГТСУ комплект обладнання (включно із запчастинами та розхідними матеріалами) для плазмового різання та зварювання труб, яке буде використовуватись в процесі відновлення цілісності трубопроводів. Також оператор Enagas направив зварювальні електроди та зварювальні маски, центратори, низку електричного обладнання, кабельні подовжувачі, з’єднувачі тощо.

«Ми хочемо, щоб ця війна закінчилася перемогою України», – сказав під час візиту до Києва прем’єр-міністр Іспанії Педро Санчес. І ми в Операторі ГТС України бачимо, як це бажання матеріалізується у підтримку з боку іспанських партнерів.

Оператор ГТС України вдячний оператору Enagas за допомогу.