Товариство з обмеженою відповідальністю
"Оператор ГТС України"
УКР
Nam-dopomagayut-Logo-6-(news)
Компанія PGNiG і польське Державне агентство стратегічних резервів подбали, щоб ОГТСУ отримав зварювальне обладнання і генератор

Країни, компанії, організації гуртуються довкола України. Кожен вантаж з допомогою проходить складний шлях, причому не лише в кілометрах, а й у кількості необхідних юридичних процедур і документації. Проте й на цьому шляху нас не полишають наші колеги та партнери з інших країн.

Польська компанія PGNiG передала Оператору ГТС України зварювальне обладнання відомого у світі виробника Lincoln Electric та генератор Honda. У доставці «зі складу до складу» суттєву допомогу надало Державне агентство стратегічних резервів (Rządowa Agencja Rezerw Strategicznych – RARS). Польська організація виконала логістичну складову процесу й сприяла вирішенню митних процедур.

Генератор і зварювальне обладнання будуть використані підрозділами ОГТСУ для проведення ремонтно-відновлювальних робіт інфраструктури та об’єктів газотранспортної системи, пошкоджених внаслідок бойових дій. Фахівці компанії докладають неймовірних зусиль, щоб здійснювати транспортування газу в домівки українців, щоб відновлювати газопостачання у звільнених від російських окупантів містах. Оператор ГТС України вдячний PGNiG і RARS, які усвідомлюють складність і важливість цієї місії і усіляко сприяють її реалізації.

Разом – до перемоги!