Товариство з обмеженою відповідальністю
"Оператор ГТС України"
УКР
Nam-dopomagayut-Logo-3
Німецька компанія ONTRAS посприяла відновлювальним роботам на пошкоджених ділянках української ГТС

Оператори газотранспортних систем з інших країн як ніхто інший розуміють, наскільки важко та небезпечно наразі їхнім українським колегам ремонтувати газогони, пошкоджені внаслідок обстрілів російських окупантів, а часом – і під обстрілами.

Щоб допомогти фахівцям Оператора ГТС України, німецький оператор ONTRAS надіслав зварювальні електроди, металеві щітки та круги для зачищення і шліфування зварювальних швів, різання металу при ремонті трубопроводів та обладнання.

Крім того, компанія ONTRAS передала Оператору ГТС України тепловізор Flir E50. Такі інноваційні тепловізійні камери призначені для ефективного та зручного проведення «енергоаудиту». Тобто діагностування, яке допомагає визначати витоки тепла з різних об’єктів (приміщення, промислове обладнання тощо). Тепловізор використовуватиметься для проведення робіт на об’єктах ГТС. Також пристрій дозволить скоротити видатки на енергію.

Завдяки підтримці наших міжнародних колег, матеріалам та обладнанню, наданому компанії «Оператор ГТС України» від німецького оператора ONTRAS, інженери ОГТСУ можуть продовжувати роботи на пошкоджених снарядами та ракетами ділянках трубопроводів – заради відновлення газопостачання українцям.

ОГТСУ дякує німецьким колегам за підтримку.