Товариство з обмеженою відповідальністю
"Оператор ГТС України"
УКР
20240725 Quadracycles 3
Нова маневрена підтримка від ОГТСУ незламним прикордонникам

Оператор ГТС України передав Державній прикордонній службі дев’ять квадроциклів з високою прохідністю по бездоріжжю для посилення бойової спроможності захисників наших кордонів.

Ці маневрені та потужні машини Polaris стануть у пригоді бійцям для контролю кордонів від проникнення ворожих диверсійних груп, швидкої евакуації поранених та доставки медикаментів і боєприпасів. Завдяки високому дорожньому просвіту техніка здатна долати різноманітні перешкоди навіть за найскладніших погодних умов.

«Для постійного пересування бездоріжжям необхідні надійні транспортні засоби. Зважаючи на постійну потребу в автотехниці та запити від військових, ми вирішили включити квадроцикли до нового пакету допомоги, – зазначив Дмитро Липпа, генеральний директор ОГТСУ. – Ми вдячні команді фонду Сергія Притули за оперативну допомогу у придбанні цієї техніки. Ми непереможні, коли об’єднані!».

«Фонд разом з партнером Оператором ГТС України передали 9 квадроциклів Державній прикордонній службі України. Хочу подякувати партнеру за стабільну співпрацю. Державній прикордонній службі за вашу роботу. Ми ж продовжуватимемо допомагати для наближення Перемоги!», – зазначив директор Благодійного фонду Сергія Притули Андрій Шувалов.

ДПСУ дуже уважно ставиться до всієї технічної допомоги, яку отримує. Вся техніка стає на облік, використовується виключно за цільовим призначенням і служба несе повну відповідальність за ефективність використання наданої допомоги.

«Державна прикордонна служба України, наші підрозділи, залишаються невід’ємною складовою Сил безпеки і оборони країни. Хлопці та дівчата забезпечують безпеку на різних ділянках кордону та воюють на лінії фронту. Спектр виконання завдань дуже широкий і ми щиро вдячні за підтримку Оператору газотранспортної системи України та Благодійному Фонду Сергія Притули, які надали нам 9 потужних квадроциклів. Ми вдячні не тільки за підтримку прикордонного відомства, а за ту оперативність – короткий проміжок часу, за який вдалося реалізувати цей проєкт. Це техніка високої прохідності, тому вкрай необхідна підрозділам під час виконання завдань, зокрема для пересування важкопрохідною місцевістю, яка є переважною, де несуть службу прикордонні наряди. Дякуємо за допомогу і разом до перемоги та мирного майбутнього в Україні», – відмітив Директор Департаменту матеріального та технічного забезпечення Адміністрації Державної прикордонної служби України Сергій Букоємський.

ОГТСУ активно підтримує сили безпеки та оборони країни, зокрема прикордонників. Раніше компанія долучилася до ініціативи Офісу Президента «Гвардія наступу», в рамках якої підприємства паливно-енергетичного комплексу України надали фінансову підтримку Державній прикордонній службі для придбання бронетехніки. Зокрема, були закуплені броньовані авто для 15-го мобільного прикордонного загону «Сталевий кордон».

Спільними зусиллями ми наближаємо нашу перемогу.