Товариство з обмеженою відповідальністю
"Оператор ГТС України"
УКР
16589494894
ОГТСУ автоматизує процеси управління персоналом на базі системи SAP S/4 HANA

Оператор ГТС України продовжує інтеграцію своїх виробничих та бізнес-процесів з автоматизованою системою керування підприємством SAP S/4 HANA. Наразі реалізовано черговий етап – інтегровано процеси управління персоналом SAP HCM (Human Capital Management). Впровадження даної системи дозволяє суттєво підвищити рівень автоматизації процесів та звітів функції управління персоналом у відповідності до провідних міжнародних практик.

У рамках автоматизації впроваджено чотири компоненти SAP HCM:

  • адміністрування персоналу;
  • розрахунок заробітної плати;
  • організаційний менеджмент;
  • управління часовими даними.

Завдяки цьому компанія об’єднує у рамках єдиного інформаційного простору всі бізнес-процеси та дані, що стосуються персоналу. Успішно проводиться процес нарахування заробітної плати на новій платформі. Впроваджені компоненти дозволяють більш оперативно опрацьовувати дані компанії для прийняття ефективних рішень, та в найближчому майбутньому вони стануть основою для побудови повноцінної HR аналітики ОГТСУ.

Компанія продовжить подальшу інтеграцію своїх процесів у систему SAP S/4 HANA. Наступні етапи впровадження – господарський облік, управління матеріальними потоками, ремонтами, капітальними інвестиціями тощо. Заміщення поточної SAP ERP на SAP S/4 HANA завершиться на початку 2022 року запуском всіх операційних процесів обліку.

«Міграція системи SAP HCM – це черговий крок Оператора ГТС України до оновлення поточної ERP системи та розвитку цифровізації процесів обліку в рамках платформи SAP S/4 HANA. Ця система дозволяє компанії збільшити швидкість роботи корпоративної інформаційної системи і процедур планування, оптимізувати процеси управління, надати новий рівень аналітики та звітності в режимі реального часу, знизити фінансові та податкові ризики, скоротити витрати на фінансовий аудит і трудовитрати користувачів. Впровадження цієї системи дозволить вивести процеси виробничого планування та обліку на якісно новий сучасний рівень», – зазначив генеральний директор ОГТСУ Сергій Макогон.