Товариство з обмеженою відповідальністю
"Оператор ГТС України"
УКР
235848489489
ОГТСУ – переможець премії «HR-бренд Україна» у номінації «Держава як роботодавець»

Оператор ГТС України став переможцем професійної премії «HR-бренд Україна» у номінації «Держава як роботодавець». Це чергове визнання зусиль компанії щодо впровадження сучасних підходів до управління персоналом, а також розвитку та соціального захисту співробітників, особливо в умовах пандемії COVID-19.

READ IN ENGLISH

Одним з проєктів, який був реалізований в ОГСТУ, стала комплексна трансформація функції управління персоналом державного підприємства в період та після завершення анбандлінгу ОГТСУ. Ця трансформація передбачала підвищення ефективності HR-ефективності бізнес-процесів:

  • організаційно-управлінської структури;
  • підбору персоналу;
  • системи навчання, розвитку та мотивації персоналу;
  • системи винагород та управління ефективністю.

В результаті компанія не тільки успішно пройшла процеси анбандлінга, але реалізувала цілий комплекс HR-ініціатив, які спрямовані на ефективну реалізацію стратегічних завдань ОГТСУ.

«Анбандлінг української ГТС став одним з найскладніших викликів для енергетичної галузі України, який вимагав також значної трансформації функції управління персоналом. В ОТСУ працюють висококваліфіковані спеціалісти, які забезпечують надійність газопостачання мільйонів українських та європейських споживачів. Тому для нас було важливо не тільки ефективно пройти процеси анбандлінга, але і створити всі умови для реалізації ініціатив по залученню, утриманню та розвитку наших талантів та підвищенню привабливості компанії, як відповідального та сучасного роботодавця. Приємно, що наші зусилля отримали позитивну оцінку як співробітників, так і експертів», – відзначає Дмитро Сороченко, директор з управління персоналом ОГТСУ.

Премія HR-бренд проходить одинадцятий рік поспіль. Це конкурс серед працівників HR-сфери, який дозволяє простежити актуальні тенденції, нові ідеї на ринку праці і назвати кращих. Цього року Премія отримала 60 актуальних HR-кейсів від 46 українських компаній. Це не просто проєкти, це практичний досвід, що довів свою ефективність та результативність для бізнесу в умовах нової реальності. Проєкти номінантів оцінювалися професійним складом журі за такими критеріями: актуальність, сучасність використаних методик і бізнес-ефективність.