Товариство з обмеженою відповідальністю
"Оператор ГТС України"
УКР
10_08_2024_2
Оператор ГТС України підтвердив відповідність високим стандартам ISO

Оператор ГТС України успішно підтвердив відповідність своїх систем менеджменту вимогам стандартів ISO, отримавши відповідні сертифікати, які підтверджують ефективність процесів компанії. Це надає замовникам та партнерам впевненість у надійності ОГТСУ як постачальника якісних, надійних, екологічно безпечних і енергоефективних послуг.

Офіційний представник TÜV AUSTRIA в Україні, компанія TMS Україна, 7 жовтня вручив ОГТСУ оновлені сертифікати на системи менеджменту в галузі «Транспортування природного газу». Зокрема, підтверджено відповідність наступним стандартам:

  • EN ISO 9001:2015, EN ISO 14001:2015, ISO 45001:2018 – системи менеджменту якості, екологічного менеджменту та охорони здоров’я та безпеки праці (термін дії до 4 жовтня 2027 року).
  • EN ISO 50001:2018 – система енергетичного менеджменту (термін дії до 9 вересня 2027 року).

У червні цього року ОГТСУ успішно пройшов первинний сертифікаційний аудит систем менеджменту відповідно до процедур TÜV AUSTRIA GMBH. За результатами аудиту орган з сертифікації TÜV AUSTRIA GMBH дійшов висновку, що системи менеджменту ОГТСУ повністю відповідають вимогам зазначених міжнародних стандартів.

«Отримання сертифікатів ISO є важливим етапом для нашої компанії, що підтверджує нашу відданість принципам сталого розвитку та впровадженню найсучасніших методів управління. Ми прагнемо встановлювати нові стандарти безпечної та енергоефективної роботи в галузі», – підкреслив генеральний директор ОГТСУ Дмитро Липпа.

«Успішна ресертифікація ОГТСУ свідчить про стабільний розвиток компанії та ефективність її бізнес-процесів. Клієнти ОГТСУ можуть бути впевнені в надійності роботи компанії, адже вона відповідає вимогам міжнародних стандартів, має необхідні внутрішні процеси та ресурси для виконання взятих на себе зобов’язань», – зазначив Михайло Левицький, генеральний директор TMS Україна.

Варто зазначити, що ОГТСУ вперше отримав сертифікацію за чотирма стандартами ISO у 2021 році і відтоді послідовно підтверджує відповідність своїх систем менеджменту цим вимогам, демонструючи постійне вдосконалення та відданість якості.