Товариство з обмеженою відповідальністю
"Оператор ГТС України"
УКР
849849849949
Оператор ГТС України продовжує закупівлю природного газу на «Українській енергетичній біржі»

Оператор ГТС України продовжує закупівлю природного газу на «Українській енергетичній біржі» для забезпечення виробничо-технологічних потреб. За результатами травня ОГТСУ уклав 25 угод з 12 продавцями (ВТТ/ПСГ) загальним обсягом 33,5 млн.куб.м.

Впродовж травня Товариство активно подавало пропозиції для закупівлі природного газу у нерезидентів з поставкою на умовах ПСГ «Митний склад».

«ОГТСУ продовжує розширювати можливості для потенційних продавців. Так, до можливості реалізувати ресурс нерезидентам на умовах ПСГ «Митний склад», додається можливість продажу на кордоні з Україною», – зазначив комерційний директор Оператора ГТС України Вадим Рибачук.

Товариство продовжить закупівлю природного газу на ТОВ «Українська товарна біржа» в червні, на умовах поставки: ВТТ, ПСГ, ПСГ «Митний склад», кордон з Україною, вхід Ісакча 1/ Орлівка 1.

ОГТСУ зацікавлений у розширенні кола контрагентів та тривалих взаємовигідних відносин на ринкових умовах.

Нагадаємо, 29 квітня відбулося засідання постійно діючої робочої групи Комітету з питань енергетики та житлово-комунальних послуг Верховної Ради з моніторингу за виконанням Закону України «Про ринок природного газу» та держаним регулюванням ринку природного газу, на якому розглядалося питання запровадження на ринку природного газу біржової торгівлі.