Товариство з обмеженою відповідальністю
"Оператор ГТС України"
УКР
robotodavtsi
Оператор ГТС України  увійшов до ТОП-25 кращих роботодавців України

29 березня 2021 року – Оператор ГТС України увійшов до ТОП-25 кращих роботодавців України – традиційного рейтингу видання «Власть денег». Це чергове визнання активних зусиль компанії щодо розвитку та соціального захисту співробітників, особливо в умовах пандемії COVID-19.

При складанні рейтингу цього року видання приділило особливу увагу збереженню кількості робочих місць і рівню заробітної плати в компаніях, можливостям для професійного і кар’єрного зростання. Один з важливих критеріїв, який враховувався при підсумковій оцінці рейтингу,  – успішне протистояння викликам пандемії.

В умовах COVID-19 пріоритетом для ОГТСУ є збереження життя та здоров’я співробітників. З перших днів фіксації коронавірусу на території України компанія розпочала активне впровадження превентивних заходів. Ми реорганізували нашу роботу, і понад 2 700 співробітників перейшли у дистанційний режим роботи з власних домівок. Ті колеги, хто працює безпосередньо на проммайданчиках, забезпечуючи надійне і безперебійне транспортування газу всім українцям та країнам ЄС, були забезпечені засоби індивідуального захисту. Також ми впровадили нові правила та рекомендації щодо моніторингу здоров’я співробітників, дистанціювання та обмеження контактів, регулярної дезінфекції робочих місць.

«В ОГТСУ працює більше десяти тисяч співробітників, і ми беремо на себе повну відповідальність за їх безпеку та добробут. Тому компанія приділяє пильну увагу захисту наших співробітників і забезпеченню безпечних умов праці. Наразі ми готуємо загальнокорпоративну кампанію вакцинації проти COVID-19, яка охопить максимум співробітників, – розповів Дмитро Сороченко, директор з управління персоналом ОГТСУ. – При цьому ОГТСУ продовжує реалізацію ініціатив по залученню, утриманню та соціальному захисту наших співробітників. Наприклад, ми будуємо ефективну систему розвитку кадрового резерву, в першу чергу, для зберігання унікальних профільних знань всередині компанії, використання потенціалу найкращих співробітників, просування їх кар’єрними сходами на вакантні керівні посади».

Нагадаємо, що це не перша перемога ОГТСУ в рейтингах кращих роботодавців. Раніше компанія увійшла до Топ-50 найкращих роботодавців країни – спільного рейтингу видання «Forbes.Україна» та сервісу Work.ua. ОГТСУ посів друге місце серед енергетичних компаній та 29-те у загальному рейтингу.