Товариство з обмеженою відповідальністю
"Оператор ГТС України"
УКР
11
Оператор ГТС України запустив Контакт-центр для замовників послуг транспортування

08 грудня 2020 р. – Після тестового періоду в ОГТСУ запрацював Контакт-центр для комерційних клієнтів, який надає інформаційно-консультаційну підтримку діючим та потенційним замовникам послуг транспортування природного газу.

Контакт-центр працює сім днів на тиждень і надає допомогу в роботі з Інформаційною платформою ОГТСУ та консультації з комерційних питань українською та англійською мовами. Наразі клієнти ОГТСУ, звернувшись до Контакт-центру, можуть дізнатися, як укласти договір з транспортування природного газу, отримати доступ до Інформаційної платформи та зареєструвати ЕЦП, створити фінансове забезпечення, подати номінації /реномінації, сформувати алокації, зареєструвати EIC-код тощо.

В Контакт-центрі на постійній основі працює п’ять кваліфікованих спеціалістів. Проєкт реалізовано в межах імплементації стратегії розвитку компанії, яка передбачає впровадження сучасних  сервісів для клієнтів ОГТСУ.

«Сьогодні замовниками послуг транспортування природного газу є більше 700 компаній. З них 78 – це компанії-нерезиденти. Саме для підтримки діючих і майбутніх клієнтів було створено цей Контакт-центр, –  зазначив комерційний директор Оператора ГТС України Євген Тодоров. – Ми  не тільки впроваджуємо нові привабливі послуги для наших замовників, такі як short-haul або розподіл потужностей через аукціони, але й розвиваємо зручні сервіси. Ключові принципи роботи Контакт-центру ОГТСУ – це прозорість, інформативність, рівний підхід та орієнтація на потреби клієнта».

Контакт-центр був запущений у тестовому режимі у липні. Наразі він повністю укомплектований та працює щоденно.

Стратегія ОГТСУ передбачає постійне підвищення клієнтських сервісів з урахуванням найкращих європейських практик. Так, для подальшого розвитку контакт-центру заплановано відкриття омніканальних ліній зв’язку з використанням текстових месенджерів, гібридних чатів, тощо.