Товариство з обмеженою відповідальністю
"Оператор ГТС України"
УКР
платформа прозорості
Оператор ГТС України запустив тестову версію Платформи прозорості

Оператор ГТС України (ОГТСУ) запустив анонсовану на початку грудня тестову версію Платформи прозорості. Доступ до Платформи можна отримати за посиланням або через меню веб-сайту.

Цей сервіс дозволяє замовникам послуг транспортування та усім зацікавленим особам отримати доступ до агрегованої інформації про фізичні й комерційні потоки газу через міждержавні точки з’єднання та ПСГ, замовлені потужності, видобуток і споживання природного газу, небаланси та інші показники діяльності ГТС.

«Відповідно до європейських вимог і практик ОГТСУ підтримує принцип відкритого доступу та прозорого висвітлення інформації про функціонування ринку природного газу в Україні. Ми й надалі працюватимемо над розробкою нових сервісів, врахуємо усі побажання щодо вдосконалення роботи вже запущених», – прокоментував комерційний директор ОГТСУ Євген Тодоров.

На Платформі прозорості відбувається оперативне оновлення даних. Для спрощення пошуку необхідних даних створена функція обрання історичної інформації з початку 2020 року з можливістю структурування за добовими чи місячним значеннями.

З пропозиціями щодо вдосконалення/доповнення Платформи прозорості або у разі виявлення технічних несправностей звертайтесь за електронною адресою commercial@tsoua.com.