Товариство з обмеженою відповідальністю
"Оператор ГТС України"
УКР
Станчак
Павла Юзефа Станчака призначено т. в.о. генерального директора Оператора ГТС України

21 вересня 2022 р. наглядова рада АТ «Магістральні газопроводи України» поклала повноваження тимчасово виконуючого обов’язки (т.в.о.) генерального директора ТОВ «Оператор ГТС України» (ОГТСУ) на Павла Юзефа Станчака, який раніше обіймав посаду заступника генерального директора ОГТСУ з розвитку та трансформації. Він замістив на посаді Сергія Макогона, повноваження якого були припинені рішенням наглядової ради АТ «МГУ» від 16 вересня 2022 року .

«Для мене це велика відповідальність – підтримати компанію в такий складний момент. Пріоритетом на посаді вбачаю забезпечення стабільної роботи газотранспортної системи та продовження проектів розвитку згідно з прийнятою стратегією, – зазначив Павло Станчак, т.в.о. генерального директора ОГТСУ. – Наразі головним завданням для нашої команди є підготовка до опалювального сезону і забезпечення безперебійного транспортування газу споживачам, а також відновлення інфраструктури, пошкодженої внаслідок військових дій. Вся наша команда продовжує над цим працювати».

Зазначимо, що Павло Станчак має понад 25-річний досвід роботи у галузі транспортування, розподілу та зберігання газу. Зокрема, він був членом правління АТ «Укртрансгаз», обіймав керівні посади у польській державній нафтогазовій компанії PGNiG та операторі ГТС Gaz-System S.A. В ОГТСУ працює від початку анбандлінгу незалежного оператора ГТС у 2020 році.