Товариство з обмеженою відповідальністю
"Оператор ГТС України"
УКР
999
Підтримуємо наших захисників не словом, а ділом: 3 24 лютого компанія та її співробітники спрямували на оборонні потреби країни 5,8 млн грн.

Працівники ОГТСУ добровільно відрахували частину своєї заробітної плати для того, щоб допомогти посилити обороноздатність нашої країни. На ці кошти придбали військову амуніцію – каски, бронежилети, високоякісне тактичне взуття, окуляри, рукавиці, а також необхідні технічні засоби за запитами військових. Сучасне та ефективне спорядження буде на фронті додатковою перевагою для наших бійців.

Значна кількість співробітників компанії наразі служить в ЗСУ, тому частина зібраних коштів була спрямована на їхні нагальні потреби. ОГТСУ продовжить збір коштів для того, щоб максимально убезпечити колег, що наразі боронять нашу країну. Не менш важливим аспектом є забезпечення військових автомобілями, і наша компанія, надала бійцям 250 одиниць автомобільної техніки.

Кожне лінійно-виробниче управління, кожен співробітник ОГТСУ на своєму рівні робить максимум для того, щоб допомогти військовим боротися з ворожою агресією, щоб наблизити Перемогу України та захистити цивільних. Наші колеги в регіонах допомагають будувати оборонні споруди, чергують зміни в теробороні, варять протитанкові їжаки, перевозять вантажі, організують евакуаційні рейси, долучаються до відновлювальних робіт на критичній інфраструктурі міст – роблять все можливе для того, щоб зміцнити нашу оборону та захистити тих, хто постраждав від бойових дій.

«Надійно тримаємо енергетичний тил України та допомагаємо зміцнити військовий фронт, – прокоментував гендиректор ОГТСУ Сергій Макогон. – З самого початку заснування Оператора ГТС України ми приділяємо значну увагу питанням соціальної відповідальності. Раніше співробітники компанії долучались до боротьби з пандемією, допомагали громадам та лікарням, концентрувалися на вирішення гуманітарних питань. Наразі наш пріоритет – це допомога військовим та тим громадянам, хто постраждав від військової агресії. Дякую кожному співробітнику ОГТСУ за небайдужість. Кожен з вас – справжній герой, вартий безмежної поваги та подяки».