Товариство з обмеженою відповідальністю
"Оператор ГТС України"
УКР
День Незалежності
Президент України нагородив гендиректора ОГТСУ орденом «За заслуги» ІІІ ступеня

25 серпня 2020 року, м. Київ – Генеральний директор Оператора ГТС України Сергій Макогон був нагороджений орденом «За заслуги» ІІІ ступеня згідно з Указом Президента України №335/2020 «Про відзначення державними нагородами України з нагоди Дня незалежності України».

«Я пишаюся тим, що нам вдалося зробити у безпрецедентній ситуації шаленого тиску на Україну наприкінці 2019 року, коли ніхто не знав, чи буде підписано нову транзитну угоду. Я вдячний Президенту за відзнаку, а також за те, що він особисто та дипломати підтримували ідеї Оператора ГТС України та Нафтогазу для забезпечення вигідного контракту та впровадження норм щодо подальшої європейської інтеграції України в енергетичні ринки ЄС. Я обіцяв, що Оператор ГТС України ставатиме потужним партнером для забезпечення енергетичної незалежності України, планую і далі над цим працювати в інтересах всіх українців. Державні компанії можуть бути прозорими, результативними і ефективними. Саме таке завдання я і отримав від президента Зеленського», – прокоментував пан Макогон.

Інформаційна довідка

Відзнакою Президента України – орденом «За заслуги» нагороджуються громадяни України за видатні особисті досягнення в економічній, науково-технічній, соціально-культурній, військовій, державній, громадській та інших сферах діяльності.

Зокрема, орденом «За заслуги» III ступеня – працівники посольств іноземних держав в Україні, відомі державні, політичні, громадські діячі, митці, науковці, бізнесмени та інші особи.