Товариство з обмеженою відповідальністю
"Оператор ГТС України"
УКР
TSOUA_7_(4K)
Реконструкція важливого інфраструктурного об’єкту: проведені ознайомчі зустрічі на промисловому майданчику

Оператор ГТС України провів технічні консультації з низкою компаній щодо відновлення робіт по реконструкції одного з інфраструктурних об’єктів в центральній частині України. Для кожного з потенційних підрядників був організований виїзд на промисловий майданчик, проведені спільні консультації і надана необхідна документація для опрацювання потенційних робіт. Початок реконструкції об’єкта заплановано на 2024 рік.

«Ми дотримуємося політики відкритості та прозорості при виборі потенційних підрядників. Для виконання важливих інвестиційних проєктів ми запрошуємо зацікавлені компанії і проводимо серію зустрічей, на яких детально представляємо об’єкт, його властивості, очікуваний обсяг робіт тощо», — зазначив директор із забезпечення виробництва ОГТСУ Олександр Тимофєєв.

Оператор ГТС України залучає до процесу відбору якомога більшу кількість потенційних підрядників. Уповноважені представники Товариства готові до зустрічі з кожним претендентом аби надати всю необхідну інформацію для якісної підготовки до участі у майбутніх тендерних закупівлях.

Просимо компанії, зацікавлених в співпраці, надсилати запити на електронну адресу: info@tsoua.com