Товариство з обмеженою відповідальністю
"Оператор ГТС України"
УКР
20220927 Donors Day (site)
Співробітники ОГТСУ поповнили столичний банк крові на 17 літрів 

ОГТСУ продовжує підтримувати традицію донорства – сьогодні це може врятувати життя наших захисників та прискорити їхнє одужання. 27 вересня бригада Київської обласної клінічної лікарні завітала в головний офіс ОГТСУ, щоб провести забори крові 37 добровольцям. Наші колеги поповнили київський банк крові на 17 літрів 

Людмила Гудима, провідний інженер відділу інформаційних технологій вже вдруге долучилася до акції: «Я здаю кров, бо це реальна можливість допомогти, поділитися частиною себе, аби врятувати чиєсь життя. Це дуже надихає. Сама процедура зовсім не страшна, тож, хто ще не зважився, приєднуйтеся!», – закликає жінка. 

Донорство крові – благородна та корисна справа, що завжди проводиться під контролем лікарів, і є цілком безпечною для здоров’я. Навіть більше – здача крові оздоровлює самого донораДоведено, що це  нормалізує кровообіг, покращує імунну систему тощо. 

На сьогоднішній день в закладах охорони здоров’я є необхідні запаси донорської крові та її компонентів, однак через складну ситуацію на фронті важливо їх поповнювати. 

В ОГТСУ працюють небайдужі люди, тому тут завжди були сильні традиції донорства та волонтерства. Співробітники компанії в усіх регіонах регулярно здають кров для потреб ЗСУ та важкохворих людей, які її потребують.  

Нагадаємо, що донорство крові — це добровільне бажання кожної здорової людини віком від 18 до 70 років здати 450 мл власної крові. Кров та компоненти використовується для переливання реципієнтам – тим, хто цього потребує через поранення на війні, захворювання, або операції.