Товариство з обмеженою відповідальністю
"Оператор ГТС України"
УКР
ESG S 20220805 (site)
Співробітники Оператора ГТС України завершили навчання за програмою корпоративного МВА

В Операторі ГТС України (ОГТСУ) відбувся випуск першої групи студентів, які навчалися за корпоративною програмою МВА. В межах навчання співробітники ОГТСУ здобули сучасні знання економіки, менеджменту, економного виробництва, управління змінами, лідерства тощо. Від випускників компанія отримала перспективні проєкти, спрямовані на ще більш ефективну та надійну роботу.

«Програма корпоративного МВА стартувала минулого року. Попри війну, ми вирішили продовжити це навчання, оскільки програма дає компанії ефективних та мотивованих фахівців, а їхні дипломні роботи – це важливі для української ГТС проєкти, – зазначає Дмитро Сороченко, директор з управління персоналом. – ОГТСУ продовжує свої навчальні програми для фахівців різного рівня. Наше завдання – не лише зберегти потенціал компанії, а й бути готовим до всіх викликів, що стоять перед українською ГТС». 

«ОГТСУ надає співробітникам рівні можливості для розкриття таланту й потенціалу, щоб допомогти реалізуватись в професії. Ця навчальна програма МВА дозволила отримати широкий спектр управлінських та економічних компетенцій. У своїх дипломних роботах я та мої колеги максимально враховували найактуальніші потреби української ГТС та запропонували ефективні шляхи вирішення цих завдань. Частина з них стала ще більш актуальною з початком воєнних дій», – розповіла випускниця цього курсу навчання Віра Приймак, заступниця начальника Управління реалізації послуг ОГТСУ.

В ОТСУ працюють висококваліфіковані спеціалісти, які забезпечують надійність газопостачання мільйонів українських та європейських споживачів. Їхні знання та досвід – запорука стійкості енергетичного фронту України.