Товариство з обмеженою відповідальністю
"Оператор ГТС України"
УКР
Hroniki 20220322 (Ua)
Стан роботи української ГТС 22 березня 2022 року, 12:00

За попередню добу 21 березня Оператор ГТС України протранспортував 93,5 млн куб. м природного газу для української інфраструктури та споживачів. Компанія оперативно реагує на ризики забезпечення надійного газопостачання та у разі необхідності змінює маршрути транспортування газу у координації з облгазами.

ОГТСУ зберігає повний операційний та технологічний контроль над роботою української ГТС. Ми вдячні військовим, сектору безпеки та охорони та місцевим адміністраціям, які допомагають нашим колегам виконувати свої функції для забезпечення газом українців. Компанія продовжує відновлення інфраструктури, що була пошкоджена внаслідок боїв. За попередню добу проведені вогневі роботи на магістральному газогоні Луганськ- Лисичанськ- Рубіжне, тривають відновлювальні роботи по усуненню пошкоджень на КС Мар’ївка в Миколаївській області та інших об’єктах ГТС.

Загальна кількість зупинених по Україні газорозподільних станцій без змін — 40 ГРС, які зупинені через пошкодження мереж обл- та міськгазів та/або активні бойові дії.