Товариство з обмеженою відповідальністю
"Оператор ГТС України"
УКР
WhatsApp Image 2022-08-19 at 14.44.44
В ОГТСУ відбулися перші ринкові консультації з потенційними підрядниками

Згідно з новою Політикою закупівель, прийнятої в Операторі ГТС України, компанія провела ринкові консультації для підприємств, які бажають взяти участь в тендері з діагностики стану протикорозійного захисту трубопроводів.

Участь в онлайн-зустрічі з потенційними постачальниками прийняли 12 українських компаній. Фахівці ОГТСУ надали вичерпні відповіді щодо технічних питань, які стосувалися особливостей виконання діагностики і сертифікації виконавців. Зауважень від можливих підрядників щодо бар’єрів для участі в тендері не було.

«Ринкові консультації – це новий підхід, який ми запровадили в Політиці з закупівель Оператора ГТС України. Ми налаштовуємо систему контроля таким чином, щоб не було жодних дискримінаційних вимог до учасників тендерів. І організацією відкритих ринкових консультацій, які ми будемо проводити систематично, підтверджуємо це», – підкреслив директор із закупівель Товариства Борис Любич.

Наступні ринкові консультації в ОГТСУ відбудуться в листопаді з закупівлі послуг з «Ремонту газоперекачувальних агрегатів» та «Ремонту відцентрових нагнітачів». Більш детальна інформація для потенційних учасників міститься в розділі «Ринкові консультації» на офіційному сайті підприємства.

Детальніше про нову Політику з закупівель Оператора ГТС України можна дізнатися з інтерв’ю Бориса Любича.