Товариство з обмеженою відповідальністю
"Оператор ГТС України"
УКР
ESG S 20230215 (site)
Волонтери ОГТСУ: Рік допомоги та небайдужості

Співробітники Оператора ГТС України за минулий рік зробили чимало добрих справ. Понад 500 колег долучилися до волонтерських акцій, організованих компанією. Більше тисячі – брали участь в загальноукраїнських ініціативах або створювали власні проєкти допомоги ЗСУ та сім`ям, постраждалим від війни.

Україна сильна людьми. І наш незламний народ вкотре довів цю істину. Російська навала знищує нас, руйнує наші міста і долі, але українці об`єднуються у найважчі часи і дають відсіч агресору. Кожен на своєму місці. Майже рік ми самоорганізовуємося, створюємо осередки допомоги, волонтеримо, підтримуємо військо, яке боронить нашу землю.

«Бути надійним плечем для держави – філософія Оператора ГТС, наш незмінний вибір. Тому колеги з лінійно-виробничих управлінь по всій країні сьогодні віддають свій час, сили, серце, працю для Перемоги. Вони задіяні у різних проєктах допомоги: від плетіння маскувальних сіток і донорства до ремонту необхідних автівок для фронту», – розповідає Дмитро Сороченко, директор з управління персоналом ОГТСУ.

Надихає, що у 2022 році ми разом:
• Здали понад 130 літрів крові для порятунку поранених;
• Сплели десятки метрів маскувальних сіток;
• Виготовили та відправили ЗСУ понад 300 пічок-буржуйок для обігріву бліндажів, приготування їжі, сушки одягу;
• Відремонтували десятки автівок для воїнів ЗСУ;
• Зібрали понад 200 кг монет в межах акції «Смілива гривня», гроші відправлені на потреби ЗСУ;
• Допомогли сотням родин, які виїхали із зони бойових дій.

А ще через добровільні відрахування від заробітної плати наші колеги зібрали у 2022 році понад 22 млн грн, які були витрачені для закупівлі прицілів, квадрокоптерів, одягу, взуття, спиртових конфорок, інших важливих речей та приладів для сотень співробітників компанії, які наразі захищають країну у лавах ЗСУ.

Окрім цього, всі підрозділи ОГТСУ надають допомогу силам безпеки та оборони в укріпленні блок-постів, опорних пунктів, проводять вантажні роботи, заготовляють дрова, проводять земляні робіти, передають одяг, продукти харчування для тероборони та шпиталів.

Всі наші співробітники щодня наближають Перемогу України. Не лише сумлінним виконанням професійних обов`язків, а й щирою жертовністю, як і мільйони українців по всій країні. Тому у ворога – жодних шансів.

Тримаємо стрій! Все буде Україна!