Товариство з обмеженою відповідальністю
"Оператор ГТС України"
УКР
КС Яготин, модернізація
Запрошуємо підрядників до участі в обговоренні проєктів капітальних інвестицій Оператора ГТС України у 2024 році

Одним із пріоритетних проектів для ОГТСУ у 2024 році є відновлення робіт з реконструкції компресорної станції на Київщині, яка відіграє ключову роль у ланці безпечного транспортування газу українського видобутку внутрішнім споживачам, зокрема промисловості та мешканцям нашої столиці.

У 2022 році продовженню ходу робіт завадила війна. Наразі Товариство проводить коригування проектно-кошторисної документації і вже на початку наступного року вийде з пропозиціями щодо закупівлі послуг на виконання робіт по завершенню реконструкції компресорної станції.

Модернізація обладнання та устаткування дозволить значно покращити економічні показники транспортування газу, забезпечити безпечну та надійну роботу газоперекачувальних агрегатів компресорної станції і газотранспортної системи України в цілому.

ОГТСУ запрошує потенційних підрядників на ознайомчі зустрічі для висвітлення загальних особливостей проекту та підготовки до проведення прозорих та об’єктивних процедур закупівель. Уповноважені представники Товариства готові до зустрічі з кожною компанією-претенденткою, щоб надати всю необхідну інформацію для якісної підготовки до участі у тендерній закупівлі.

«Наша мета, щоб якомога більше українських підприємств долучалися до участі в тендерах і конкурували на рівних умовах. Ми публічно декларуємо прозорість і неупередженість при виборі підрядників», – підкреслив директор з забезпечення виробництва Оператора ГТС України Олександр Тимофєєв.

Для отримання необхідної інформації та організації ознайомчих зустрічей, потенційні претенденти мають надіслати запит на електронну адресу info@tsoua.com з темою повідомлення «Для ознайомлення з проєктом реконструкції об’єкту».